Echipament diagnostic ABR/OAE/ASSR

Sistem portabil de diagnostic ABR, OAE, ASSR, audiometrie

Broșuri și articole

ARCMED NET SRL

RO 36221878
J40/8485/2016
STR. MACULUI NR. 13
SECTOR 1
012555
BUCURESTI

Descriere

Dispozitivele familiilor Senti şi Sentiero oferă metode de testare diferite, care pot fi configurate pentru a se potrivi nevoilor profesioniştilor pentru audiometrie de screening sau diagnostic. Dispozitivele din familia Senti oferă mai multe proceduri de testare psiho-acustice inclusiv audiometrie convenţională şi bazate pe imagini- ton-pur (de exemplu, Audio, MAGIC) și teste de vorbire – audiometrie vocala (de exemplu, SUN, MATCH). Dispozitive din familia Sentiero oferă în plus proceduri de testare fiziologice incluzând emisiilor otoacoustic tranzitorii evocate (TEOAE), produs otoacoustic de distorsiune (DPOAE), răspuns auditiv al trunchiului cerebral (ABR; doar Sentiero Advanced), potenţiale auditive de trunchi cerebral cu modulaţie în amplitudine şi/sau frecvenţă (ASSR, numai Sentiero Advanced), şi măsurători de impedanţă şi reflex acustic (numai Sentiero Desktop).

Pentru prima dată, un dispozitiv portabil şi uşor, combină audiometria tonală și vorbire, TEOAE, DPOAE & ABR și ASSR. Accentul se pune pe flexibilitatea testului, ușurința în utilizare, diagnosticarea fiabilă și timpul minim de testare.

Noul diagnostic audiologic ABR și ASSR, este utilizat în mod obișnuit pentru diagnosticarea conformațională a NHS, diagnosticarea neurologică și evaluarea obiectivă a pragului auditiv.